Warning: include_once(/home/sloeries/sloeriestijl.com/sloeries/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/sloeries/sloeriestijl.com/sloeries/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/sloeries/sloeriestijl.com/sloeries/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/sloeries/sloeriestijl.com/sloeries/wp-settings.php on line 305
SloerieSource » SSTV26 – The making of NewsShake
 

SSTV26 – The making of NewsShake January 29, 2007

Categorie: SloerieSourceTV — DucSloerie @ 9:28 pm

Een blik achter de schermen bij de opnames van NewsShake. Onlangs heeft FashionSloerie het leukste nieuwsprogramma online gepresenteert. De show heb je al gezien, maar nu kun je nog even meekijken naar de opnames…

Directe download link

 

7 Comments for this post

 
WiebelSloerie Says:

😆 Dizzy zit er ook wel komisch bij… Net Garfield!! 😉

 
FashionSloerie Says:

Arrogant of niet 😀

 
SloopSloerie Says:

Wat een drama! :dizzy:

 
xtian Says:

tsja..

 
DucSloerie Says:

… tijd voor wat beters van de Sloeries 😆

 
FashionSloerie Says:

Nog beter?!?

 

Zeg eens wat